Schoenen uit

Middenin 't leven, toostend op het Leven!

Over Gert

Schoenenuit!

Gert van den BosMijn schoenen doe ik uit op plekken waar ik me thuisvoel. Maar Bijbels gezien mag ik mijn schoenen ook uit doen als ik op een plek ben waar God is, heilige grond! Per saldo zou ik dan dus altijd zonder schoenen mogen lopen, want God is overal en met Hem voel ik me op veel plekken thuis.

Hoewel ik samen met God graag middenin het leven en in de wijk waar ik woon & werk sta, heb ik buiten mijn eigen huis toch meestal wel mijn schoenen aan. Ik ben op dit moment werkzaam als voorganger zorg bij Assen Zoekt… Ontmoeting met mensen speelt daarin een belangrijke rol, maar zeker ook de ontmoeting met God. Ook mag ik voor één dag in de week meester zijn op een basisschool in Assen.

Naast mijn werk neem ik ook graag de tijd om met mijn gezin in de wijk te zijn en te leven. Samen met 3 mooie kinderen en een geweldige vrouw, zetten we ons huis graag open om jou of anderen te ontmoeten en samen het leven te delen. Voor goed gesprek, eventueel met een lekker glas wijn kan je ons altijd strikken.

Ik ben ook te strikken voor een spreek- of preekbeurt. Wat als voorganger & meester vind ik het heerlijk om al sprekend (en ook schrijvend) te leren & inspireren!

Samenvattend: luisteren, helpen, vertellen, geloven!

TwitterGert van den Bos
gertvandenbos@gmail.com

PLinked InS: op deze website schrijf ik blogs en als ze iets langer zijn plaats ik ze onder artikelen.

© 2024 Schoenen uit

Thema door Anders Norén